Op zoek naar een monteur in de regio Den Haag? Veenman Elektrotechniek doet het voor u
HOME

U bent veilig met Veenman Elektrotechniek uit Wateringen

Veenman Elektrotechniek uit de regio Den Haag is een allround elektrabedrijf met bijzondere kennis van beveiligingssystemen. Wij bieden aan de ene kant expertise wat betreft het efficiënter laten werken van uw elektrasystemen. Deze installaties verbeteren we ook voor u. Daarnaast installeren we diverse soorten toegangssystemen, voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Dit doen we in Wateringen en omgeving. 

Laat uw elektra installeren of nakijken door Veenman Elektrotechniek uit Wateringen bij Den Haag

Efficiënte elektra

Elektra heeft onderhoud nodig. Groepenkasten verouderen, waardoor er brandgevaar en energieverlies ontstaat. Lampen worden steeds efficiënter. Heeft u al eens aan ledverlichting gedacht? Veenman Elektrotechniek adviseert u bij de herziening, en legt nieuwe installaties graag voor u aan.

Veenman Elektrotechniek installeert camerasystemen

Camerasystemen

Voor bedrijven is het vaak raadzaam om gebruik te maken van een camerasysteem. Doordat het dieven afschrikt, biedt het een beetje extra veiligheid. Uw goederen of apparaten worden beter beschermd.
 

Laat je beveiligingsinstallatie aanleggen door Veenman

Toegangscontrole

Door middel van digitale systemen kunt u tegenwoordig precies bepalen wie er wel en niet naar binnen kunnen en via welke deuren. Daar zijn ook tijdstippen aan te verbinden. Veenman Elektrotechniek installeert deze systemen voor u, dan heeft u de toegang tot uw pand geheel in de hand.

Elektrotechniek uit de buurt van Den Haag

Beveiligingsinstallatie

Een beveiligingsinstallatie met alarm ontmoedigt inbraken. Veenman Elektrotechniek denkt met u mee in welk beveiligingsplan voor uw woning of bedrijfspand het beste werkt. Wij bieden een plan op maat en installeren het systeem graag voor u. 

Een service- en onderhoudscontract voor uw elektra nodig in Den Haag?

Service en onderhoud van elektra

Onderhoud aan elektrische systemen is noodzakelijk. Het beperkt het aantal storingen, het verlengt de levensduur van de installatie en als het slim gebeurt verlaagt het de energiekosten. Veenman Elektrotechniek verricht dit onderhoud graag voor u.

Veenman Elektrotechniek uit Wateringen verzorgt vakkundige service in elektra

Contact

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0174 – 388 295 en via de e-mail. U kunt ook het contactformulier invullen met uw vraag of verzoek.